Maar liefst 800 ontbijten vlogen de deur uit tijdens de ‘Dag van de Jeugdbeweging’ op 18 oktober, een absoluut record!. Alle kinderen en jongeren die in uniform naar school of werk gingen, kregen ’s morgens op de binnenkoer van de Zwaan een gratis ontbijt aangeboden. De vele jongeren zorgden met hun uniformen, sjaaltjes en T-shirts voor een kleurrijk en amusant spektakel.

Jaarlijks organiseert de jeugddienst een ontbijt tijdens de Dag van de Jeugdbeweging. Al het lekkers werd ook dit jaar weer gesponsord door onze gulle middenstanders. Dit jaar werd er samengewerkt met jeugddienst Balen en ook jeugdhuis Tydeeh kwam een handje toesteken. De kookmoeders van Chiro Gompel bakten eitjes en een DJ zorgde voor de muzikale toets. Iedereen ontving een zonnebril van de jeugddienst en er vielen heel wat prijzen te winnen.

 

Bedankt!

 

Met dit initiatief viert de jeugddienst het engagement van de vele jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om honderden kinderen en jongeren in onze gemeente een jaar vol spel en plezier te bezorgen. De jeugddienst bedankt de leiding en leden van het jeugdwerk voor hun enthousiaste inzet.